Ebusinessforum site Ebusinessforum site
Ebusinessforum siteΥπουργείο ΑνάπτυξηςΚοινωνία της Πληροφορίας
Ebusinessforum site Ebusinessforum site Ebusinessforum site Ebusinessforum site ENGLISH | GREEK
body_bg_left


   
orangearrowΔιαδρομή: Αρχική σελίδα » Νέα και εκδηλώσεις » Νέα και εκδηλώσεις » Παρουσίαση του νέου του Ebusinessforum

Νέα του δικτυακού τόπου

Διεθνές Ηλεκτρονικό Τιμολόγιο

Αναννεώθηκε: 12/04/2007

Σχετικός σύνδεσμος: http://www.emarketservices.com/start/New

Μια ανακοίνωση από την οικονομική Επιτροπή Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη (UNECE) περιγράφει την έκδοση ενός διεθνούς ηλεκτρονικού τιμολογίου που σχεδιάζεται προς χρήση από τις βιομηχανίες χάλυβα, αυτοκινήτων, ηλεκτρονικών, καθώς επίσης και από τον λιανικό τομέα ή το τελωνείο και άλλες κυβερνητικές αρχές.

Το Cross Industry Invoice (CII)» έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει την απαραίτητη κρίσιμη μάζα εθνικών και διεθνών επιχειρήσεων και κυβερνητικών συνεργατών που απαιτούνται προκειμένου να αυξηθούν τα οφέλη της τεράστιας αποταμίευσης που προσφέρεται με την ηλεκτρονική τιμολόγηση.

Το Cross Industry Invoice είναι ένα ηλεκτρονικό έγγραφο που ανταλλάσσεται μεταξύ των εμπορικών εταίρων με μια πρωταρχική λειτουργία ως αίτημα για την πληρωμή. Είναι ένα σημαντικό έγγραφο λογιστικής και έχει νομικές επιπτώσεις για τον αποστολέα και το δέκτη. Χρησιμοποιείται επίσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως βασικό έγγραφο για τη δήλωση και την αποκατάσταση Φ.Π.Α, για τη δήλωση στατιστικών για το ενδοκοινοτικό εμπόριο, και για να υποστηρίξει τη δήλωση εμπορικών εξαγωγών και εισαγωγών με χώρες εκτός Ευρωπαικής Κοινότητας.

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση μπορεί να μειώσει αυτό το κόστος κατά 40%.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:
Cover Pages: UN/CEFACT Releases XML Schema for Cross Industry Electronic Invoice (CII).


back back
 
right  search 
   Εισάγετε την λέξη που θέλετε να αναζητήσετε στο ebusinessforum

  
 
 gΧρησιμοποιεί την λειτουργικότητα του Google.
foot Printsendtoafriendfeefbackother 
Υπουργείο Ανάπτυξης  Η δικτυακή πύλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης  Το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας  ΕΔΕΤ / GRNET  Κοινωνία της Πληροφορίας  Το "e-business forum" και ο παρών δικτυακός κόμβος εντάσσονται στο Ε.Π. "Κοινωνία της Πληροφορίας" (μέτρο 3.1), υλοποιούνται από την ΕΔΕΤ Α.Ε. και συγχρηματοδοτούνται κατά 75% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και κατά 25% από εθνικούς πόρους.
Ο Δικτυακός τόπος www.ebusinessforum.gr δημιουργήθηκε και συντηρείται από την Ομάδα Ατλαντίδα http://www.atlantis-group.gr - Πανεπιστήμιο Κρήτης
Created and maintained with Free and Open Software http://www.open-source.gr. rss
Περιορισμός ευθύνης - Copyright @ 2006
footer
footer