Ebusinessforum site Ebusinessforum site
Ebusinessforum siteΥπουργείο ΑνάπτυξηςΚοινωνία της Πληροφορίας
Ebusinessforum site Ebusinessforum site Ebusinessforum site Ebusinessforum site ENGLISH | GREEK
body_bg_left


   
orangearrowΔιαδρομή: Αρχική σελίδα » Νέα και εκδηλώσεις » Νέα και εκδηλώσεις

Νέα του δικτυακού τόπου

ΗΠΑ και Ιαπωνία στην κορυφή της ανταγωνιστικότητας στην πληροφορική

Αναννεώθηκε: 06/08/2007


ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ν.Κορέα και Βρετανία παρέχουν το ισχυρότερο περιβάλλον για την προώθηση της ανταγωνιστικότητας στον κλάδο της πληροφορικής, σύμφωνα με δείκτη του Economist Intelligence Unit. Η Ελλάδα κατέχει την 33η θέση.Όπως απεικονίζεται στον Δείκτη Ανταγωνιστικότητας της βιομηχανίας Πληροφορικής (IT industry competitiveness index) του Economist Intelligence Unit, αυτοί οι παράγοντες περιλαμβάνουν δεξιότητες και κατάρτιση, κουλτούρα φιλική προς την καινοτομία, ισχυρό νομικό καθεστώς, υποστήριξη της πολιτείας και ένα επιχειρησιακό περιβάλλον που προωθεί τον ανταγωνισμό.

H μελέτη καλύπτει 64 χώρες σε επτά περιοχές και πραγματοποιήθηκε από το Economist Intelligence Unit με την υποστήριξη της Business Software Alliance, σε μια προσπάθεια να συγκριθεί η απόδοση των χωρών στα πλαίσια δημιουργίας ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για την ανταγωνιστικότητα στη βιομηχανία πληροφορικής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=821921&lngDtrID=252


back back
 
right  search 
   Εισάγετε την λέξη που θέλετε να αναζητήσετε στο ebusinessforum

  
 
 gΧρησιμοποιεί την λειτουργικότητα του Google.
right  Αρχείο Ειδήσεων 
archive
foot Printsendtoafriendfeefbackother 
Υπουργείο Ανάπτυξης  Η δικτυακή πύλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης  Το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας  ΕΔΕΤ / GRNET  Κοινωνία της Πληροφορίας  Το "e-business forum" και ο παρών δικτυακός κόμβος εντάσσονται στο Ε.Π. "Κοινωνία της Πληροφορίας" (μέτρο 3.1), υλοποιούνται από την ΕΔΕΤ Α.Ε. και συγχρηματοδοτούνται κατά 75% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και κατά 25% από εθνικούς πόρους.
Ο Δικτυακός τόπος www.ebusinessforum.gr δημιουργήθηκε και συντηρείται από την Ομάδα Ατλαντίδα http://www.atlantis-group.gr - Πανεπιστήμιο Κρήτης
Created and maintained with Free and Open Software http://www.open-source.gr. rss
Περιορισμός ευθύνης - Copyright @ 2006
footer
footer