Ebusinessforum site Ebusinessforum site
Ebusinessforum siteΥπουργείο ΑνάπτυξηςΚοινωνία της Πληροφορίας
Ebusinessforum site Ebusinessforum site Ebusinessforum site Ebusinessforum site ENGLISH | GREEK
body_bg_left


   
orangearrowΔιαδρομή: Αρχική σελίδα » Νέα και εκδηλώσεις » Νέα και εκδηλώσεις

Νέα του δικτυακού τόπου

Ο ΣΕΠΕ σας προσκαλεί στην digital technology expo - dte 2008

Αναννεώθηκε: 07/11/2008


Τη μεγαλύτερη έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας στην Ελλάδα, digital technology expo - dte 2008, www.dte.gr, υποστηρίζει για ακόμα μια χρονιά ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας www.sepe.gr. H digital technology expo - dte 2008, θα πραγματοποιηθεί από τις 6 μέχρι τις 9 Νοεμβρίου 2008, στο εκθεσιακό & συνεδριακό κέντρο Expo Athens, στην Ανθούσα. Η dte 2008, αποτελεί τη συνέχεια της COMDEX στην Ελλάδα, της μεγαλύτερης έκθεσης του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών παγκοσμίως. Σε τρία μόλις χρόνια, στο διάστημα από το 2004 μέχρι και το 2006, η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας κατάφερε να αλλάξει δυναμική, να παρουσιαστεί ανανεωμένη και να καθιερωθεί στη συνείδηση εκθετών και επισκεπτών ως το ετήσιο ραντεβού του κλάδου.

Η dte 2008 τελεί υπό την αιγίδα ή τη συνεργασία: του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), της "Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ", του Δήμου Αθηναίων, του Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), του Τμήματος Πληροφορικής & Επικοινωνιών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (e-ΤΕΕ).

Η dte - Digital Technology Expo 2008 αποτελεί την εξέλιξη της έκθεσης πληροφορικής COMDEX Greece. Σε τέσσερα μόλις χρόνια, στο διάστημα από το 2004 μέχρι και το 2007, η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας κατάφερε να αλλάξει δυναμική, να παρουσιαστεί ανανεωμένη και να καθιερωθεί στη συνείδηση εκθετών και επισκεπτών ως το ετήσιο ραντεβού του κλάδου. Η έκθεση παρουσιάζει πλέον ετήσια αύξηση των επισκεπτών της τάξεως του 30%.

Το 2004: 22.000 επισκέπτες: 13.200 επαγγελματίες, 81 εκθέτες.
Το 2005: 37.000 επισκέπτες: 19.000 επαγγελματίες, 119 εκθέτες.
Το 2006: 42.000 επισκέπτες: 26.000 επαγγελματίες, 134 εκθέτες
Το 2007: 47.000 επισκέπτες: 28.000 επαγγελματίες, 145 εκθέτες.

Σε αυτό το πλαίσιο, η παρουσία του ΣΕΠΕ στην dte 2008 θα ενισχυθεί με τη διανομή ενημερωτικού υλικού, την παροχή πληροφοριών αλλά και εξειδικευμένης ενημέρωσης από τα στελέχη που θα επανδρώσουν το ειδικά διαμορφωμένο Περίπτερο (Αίθουσα 2 - Stand Ε1) του Συνδέσμου.

CEO Forum
Σε μία σημαντική περίοδο για την πολιτική και την οικονομία της χώρας, καθώς και για τις προοπτικές του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών στην Ελλάδα, το CEO Forum; - η ετήσια συνάντηση του ευρύτερου κλάδου ΤΠΕ αποτελεί πλατφόρμα συζήτησης των υψηλόβαθμων στελεχών της αγοράς, πολιτικών και εκπροσώπων του ιδιωτικού τομέα.

Στην digital technology expo 2008 επίτιμος προσκεκλημένος και κεντρικός ομιλητής στο CEO Forum είναι ο π. Καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας A.E. Gerhard Schroeder. Το θέμα της ομιλίας του θα είναι: "Παγκοσμιοποιημένη οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος: Πως οι τεχνολογικές εξελίξεις και οι αλλαγές στις επιχειρηματικές διαδικασίες επηρεάζουν την προσωπική και επαγγελματική ζωή των ανθρώπων".

Εκτός του κυρίου Gerhard Schroeder που θα είναι ο κύριος ομιλητής, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΕ, κύριος Παντελής Τζωρτζάκης θα συμμετέχει στο CEO Forum, ενώ στο Συνέδριο έχουν προσκληθεί κορυφαίοι ομιλητές από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο, ενώ το συνέδριο θα παρακολουθήσουν CEO's τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

* Το Πρόγραμμα του CEO Forum
* Κρατήσεις θέσεων στο CEO Forum 2008

Η συνεργασία του ΣΕΠΕ με την Digital Technology Expo 2007, έχει ως στόχο την ολοκληρωμένη προβολή της σύγχρονης ελληνικής επιχειρηματικότητας του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών,
καθώς και την ανάδειξη του καθοριστικού ρόλου των ελληνικών επιχειρήσεων ψηφιακής τεχνολογίας στην ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας.


back back
 
right  search 
   Εισάγετε την λέξη που θέλετε να αναζητήσετε στο ebusinessforum

  
 
 gΧρησιμοποιεί την λειτουργικότητα του Google.
right  Αρχείο Ειδήσεων 
archive
foot Printsendtoafriendfeefbackother 
Υπουργείο Ανάπτυξης  Η δικτυακή πύλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης  Το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας  ΕΔΕΤ / GRNET  Κοινωνία της Πληροφορίας  Το "e-business forum" και ο παρών δικτυακός κόμβος εντάσσονται στο Ε.Π. "Κοινωνία της Πληροφορίας" (μέτρο 3.1), υλοποιούνται από την ΕΔΕΤ Α.Ε. και συγχρηματοδοτούνται κατά 75% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και κατά 25% από εθνικούς πόρους.
Ο Δικτυακός τόπος www.ebusinessforum.gr δημιουργήθηκε και συντηρείται από την Ομάδα Ατλαντίδα http://www.atlantis-group.gr - Πανεπιστήμιο Κρήτης
Created and maintained with Free and Open Software http://www.open-source.gr. rss
Περιορισμός ευθύνης - Copyright @ 2006
footer
footer